fredag den 2. januar 2009

Sne og tanker.

Kom ud her til morgen og så at det var fantastisk vejr, sol, sne og næsten ingen vind. 
Kastede lige et øje på kajakken der lagde med bunden i vejret, den var lagt op for vinteren, der lagde en lille fin "dyne" af sne på den, smuttede lige ud og tog et billede af det for solen glimtede så smukt i sneen. 
Få sekunder inden jeg tog billedet kom der 4 svaner flyvende, man kunne høre deres karakteriske lyd når de flyver, hvem der bare kunne flyve deroppe og være fri og nyde livet, men jeg kunne jo bare stå der og ærge mig over jeg ikke ejer en tørdragt, og kunne nyde "friheden" i min kajak, glide stille gennem vandet imens man tømmer hovedet og bare nyder naturen..øv øv
Men tilbage til billedet, tja kunne man drysse tanker på billedet ville det være et flot motiv, for billedet er jo ikke flot som øjet så det, for man kan ikke fange solen glimte i sneen.(trist)
2 kommentarer:

Nichof sagde ...

Hej Axel.
Godt nytår til dig!
Ja, en tørdragt MÅ du ha' og husk så lige: luffer, hætte, støvler, uldstrømper, uldundertøj, mellemlag og alt det andet. Vi klæder os ikke på til at være i kold luft, men derimod til at være i pi... koldt vand!
Det er pudsigt for os som er nystartede udi kajaksporten at erfare at udgiften til kajakken næsten er det mindste, alt gearet løber op i noget der minder om det dobbelte (spørg bare min kone!).
Nå det er jo også godt at have ønskeemner til jul og fødselsdag.

Det er en flot kajaknet side du har lavet, jeg syntes nlot der mangler en mulighed for at invitere til tur på den.

Jeg og min romakker planlægger en tur rund om Mors i forsommeren og det kunne da være hyggeligt at få følgeskab på noget af turen.

Mvh.
Niels

Axel sagde ...

Først Godt nytår til dig Nichof.

Ja jeg skal da ha en tørdragt + det der skal under(har da lidt) og du har ret i udstyr koster mere eller mindst lige så meget som kajakken.
Ved ikke om det er denne side eller Struer Kajak Net du mener er en flot side. Men uanset hvilken af den kommer der en "tag wall" hvor man kan poste ønsker om ture eller andet, men indtil da, er der bare mail add.
Ang Mors rundt er vi 3 der planlægger Mors rund, så det kan blive noget af en tur hvis i var med eller omvendt vi var med jer..?

Axel