lørdag den 17. januar 2009

Stripbuild

Efter en del overvejelser har jeg beslutet mig at bygge en kajak til mig selv,kajakken bliver en stripbuild og kun til weekend/små ture.
Hvilken model det bliver har jeg ikke lagt mig fast på, men der skal bruges mere tid på forum og på Google inden jeg har fundet mig en let roet kajak.

Grunden til beslutninger er primært at jeg har min Prijon Kodiak til længre ture og vil gerne have en træ kajak for at gøre det lettere at komme ud nogle timer så tit det kan lade sig gøre(når vejret tillader det) samtidig har jeg altid haft en lille håndværker i mig, og der hvor vi flytter ud (i skrivende stund om 9 dage) er der en meget stor og fin lukket garage (7,5 x 3,2 m) som lige er egnet til det.

3 kommentarer:

Helge Helligsøe sagde ...

Hej Axel

Et lille godt råd til dig, når du nu er tilmeldt Paddling Planet: Når du går ind og opdatere på GAMLE indlæg bør du slå indlægsfeed FRA mens du gør det - alle dine gamle (og måske uaktuelle) indlæg bliver vist på siden nu. Jeg har hele tiden Blog-indlægsfeed stående til INGEN, så glemmer jeg det ikke - jeg retter jævnligt stavefejl og linkfejl i gamle indlæg. Jeg slår kun feed til når jeg udgiver nyt.

Det er træls at PP ikke kan se forskel på opdateringer og nye indlæg - men det kan den altså ikke.

Hvis vi "spammer" Paddling Planet på den måde risikere vi bare at folk holder op med at bruge siden - det vil jo være en skam.

Venlig hilsn Helge

Axel sagde ...

Hej Helge

Ja det kan jeg se PP "læser" ALT og det er sq ikke smart...men det er jeg klar over nu...Damn... Så det feed skal jo bare off så længe...!!!
Tak for tippet..

Axel.

Helge Helligsøe sagde ...

Hej Axel

Jeg ved det kun fordi jeg har gjort det samme som dig ;-)

Held og lykke med dit nye byggeprojekt forøvrigt...