lørdag den 25. april 2009

Aldi Camping Køkken.

Posen som Camping køkkenet kommer i (virker lidt "fesen")


Ved første indtryk ser kvaliteten rimelig ud (dog en ret stor pande til sættet)
Sættet som det bliver pakket sammen, kvaliteten virker rimelig god til prisen.


Fuldt udpakket.

Konklusion : Aldi Camping Køkken til 129 kr.

Efter udpakning og prøvet at have det i hænderne, virker det som om man får meget for pengene. (Spritbrænder,Håndtag,Keddel,2 Gryder, Pande og læ skærm)
Man kan godt se at de har kikket meget til Trangia 25-1 sættet, men man også tydligt ser at kvaliteten ikke er helt den samme, tror at vægten er lavere end Trangia men også at matrialet er tyndere og lidt ringere.
Prøvede at lave en nudel menu, og en ½ liter vand kom i kog på små 5-7 min, lod retten koge i ca 6 min, og det kunne klares på ca 1/4 fuld spritbrænder. Kan dog ikke sammenligne det med min Trangia, da jeg bruger gasbrænder. Et stort plus er at det brænder uden problemer i selv en ret kraftig vind, med gode vindstød.
Eneste store minus er at den "rist" som gryder/pande/keddel skal stå på nemt vipper og ikke ligger særlig godt fast. Alt i alt virker den ok, og til prisen kan man ikke klage over kvalitet og funktion.
Sættet holder nok heller ikke mange år som Trangia gør, men da det er købt ind til ungernes spejder/kajak ture er det et ganske god sæt, eller til ham/hende der bare vil ud på en weekend tur og vil have muligheden for at lave lidt vildmarks mad på turen.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Læg også mærke til at der mangler en gryde. I sættet findes kun 2, men på æsken og i Aldi-kataloget, viser billede og beskrivende tekst 3 gryder.
Den manglende gryde bevirker også at sættet rasler og skramler pga. den ekstra plads.

Axel sagde ...

Ved ike om der kan være en gryde i det sæt, har godt set at der beskrives på æsken indeholder 3 gryder,men skulle jeg presse en gryde mere ned i sættet ville jeg ikke kunne få gryderne fra hinanden. Mvh Axel