torsdag den 6. august 2009

Østerstrand


Tore oghan kammerat Daniel og jeg besluttede for at par dage siden at komme på vandet, de havde jo lovet næsten ingen vind og en god potion sol.
Ca kl 10 var vi ved stranden og gjorde os klar til en lille tur. Vi besluttede at padle imod Ejsing og da vejret var fint kunne vi komme langt uden de store anstrengelser. Efter 5 km var drengene lidt trætte og vi tog en vandpause på vandet og fortsatte ca en km længere, da vi padlede i modvind og modstrøm ville turen "hjem" være noget lettere.
Vi vendte kajakkerne og padlede hjemad og det tog kun den halve tid. På stranden ventede Daniels mor med hjemmelavet sandwichs med kylling ,salat og noget kold saft..super dejligt til os sultne knægte.
Det blev til 14 km denne gang sammen med drengene og de kom i land godt trætte men glade for turen.

Daniels ville også prøve at padle kajak, hun lånte min flydevest og en af drengenes kajakker.
Det var hendes anden gang i en kajak, og det er flot når man nu tænker på hun er noget vandskræk, eller skal vi kalde det meget vandskræk og hun tør ikke få hovedet under vand, så det er noget af et sats at komme i en kajak. Men det gik fint og hendes skræk for vandet er blevet noget mindre og lysten til en kajak er blevet større.
For at støtte hende hoppede jeg i min kajak og vi tog en tur meget kystnært, jeg havde jo lånt min vest ud til hende men da vandet var fint rolig og der næsten ingen vind var(det der var, var pålandsvind) syntes jeg det var 100% sikkert at padle sammen med hende, så det blev til yderliger 2-3 km

2 kommentarer:

Nichof sagde ...

Hej Axel.
Flot gået af "konen". Du skal bare lade være med at fortælle hende at den ka' vælte, så går det fint. Min kone roede en hel sæson før jeg lavede en makkerredning med hende og hun blev vildt forundret over at den var så nem at vælte, men nu ror hun fint uden frygt og hun bryder sig heller ikke om at få hovedet under vand.

Mon ikke din hustr skal ha' sin egen svømmevest? Det ser ud som om hun har lidt problemer med at fylde din ud :-)

Kommer du til efterårstræf?

Mvh.
Niels

Axel sagde ...

Hej Niels.

Hun ved godt man kan vælte, hun har jo set mig i min spæde start..griner..Jo hun skal have sin egen vest i fødelsdagsgave (shyy..sig det ikke til hende)
Konen kan slet ikke lide vand..altså strandvand....men det kommer nok.

Desværre kommer jeg ikke til efterårstræf, har andre planer.

Mvh Axel