tirsdag den 30. juni 2009

HUSK SOLCREME......!!!!!!!!!

Efter små 6 timer på vandet fik jeg padlet 12.6 km sammen med drengene. Vejret var lidt diset og overskyet, og totalt uden vind, temperaturen var ikke så slem 21 grader i "solen"... jeg smurte drengene ind i lidt solcreme (lav faktor) smurte resten som jeg havde på mine fingre ...!!!

Efter 4 timer kunne jeg godt mærke at jeg havde fået lidt sol i nakken og på mine skuldre, så da det alligevel var tid til en lille pause, gik vi i land og fik smurt udsatte steder. så var det på vandet igen for vi mangle lige 3 km inden vi var tilbage på stranden og vores kajakvogne.
Da vi kom tætter på stranden kunne jeg se Daniel's var kommet, hendes Christiania cykel med det røde solsejl var ikke til at tage fejl af. Da vi kom i land var der kaffe,sodavand nybagt minipizza og muffins...GUFF GUFF

Skaden var sket, imens jeg spiste kunne jeg mærke alle de steder hvor min neoprendragt ikke dækkede, jeg smurte mig igen med solcreme, men det var helt sikkert for sent. Vi pakkede sammen og gik hjemad, de 1,3 kilometer som vi har til vandet.

Efter et ret koldt bad fik jeg chokket da jeg kikkede mig selv i spejlet, ud over det "normale" chock, så jeg nærmest ud som dannebro rød og hvid...så var det tid til kølende aftersun lotion....!
Godt jeg altid har min baseball cap på når jeg ror kajak, for jeg tør ikke tænke på hvordan hovedet ville have set ud efter 6 timer i solen ude på fjorden, men jeg har lært MEGET af denne tur, BRUG solcreme hver gang, og ikke noget med lav faktor...!!

Alt i alt var den en super tur med drengene...

3 kommentarer:

Pouls kajakblog sagde ...

AV - sværen ser godt nok ud til at være sprød.

Axel sagde ...

Uha.....ja den er lidt slem..
Her på dag 2 er der værre...av av..men jeg har lært af det..griner

Nichof sagde ...

Min kone plejer at kalde det: "Branket kvajpande" sikkert fordi jeg har en indbygget aversion mod solcreme ;-)

Nå pyt, Axel - vi skal jo skifte ham engang imellem.

Mvh.
Niels