tirsdag den 25. januar 2011

Toshiba BW 10

Efter jeg har solgt mit gamle vandtætte camcorder skulle der et nyt til,efter en del søgen fandt jeg en lille handy model som var til at have med i lommen eller i svønnevesten.
Eneste krav var den kunne tage billeder som kunne bruges til alm print i 10 x 15 og en rimelig kvalitet når den optager video.
Det blev denne lille gule sag(der findes flere farver) som optager i full HD og tager billeder i 5 Mp som er mere en rigeligt til et ok kvalitets billede.
Du kan se video/billeder direkte på dit tv via et HDMI kabel(medfølger ikke) eller du kan overføre billeder til din computer via USB eller direkte fra SDkort.
Bagpå er der ikke det store udvalg af knapper tænd,zoom,billede,video se video/billede og slet. Mere enkelt kan det næsten ikke blive,holder man video knappen inde laver den et "action" klip på 1 min til feks rul eller bare et kort klip gennem brændingen.
De lille 2" skærm er meget nem at bruge til billeder og video,de man ser er det man får..nemt. Bateritiden er ca 1 time og det er rigeligt til en action fyldt dag.
Eneste minus er at den ikke flyder,selvom den er meget let.

1 kommentar:

Thomas G. Nielsen sagde ...

Du kan gøre den flydende ved at klippe et stykke gl. underlag ud i samme størrelse som kameraet. I det ene hjørne laver du et lille hul og kommer et stykke elestiksnor i. Den anden ende af snoren binder du fast i kameraet.
Så har du et hjemmelavet float - og du kan oven i købet skrive dit navn på floatet med en sprittuch, så andre kan sende den tilbage til dig, hvis den skulle flyde væk....