tirsdag den 1. marts 2011

Tur mad,på den lette måde.....

Nu står kajaksæsonen for døren og alt grej er næsten testet,eneste der rigtig mangler at blive testet er det meget billiger alternativ til dyrt frysetørret turmad man køber på nettet..!!
Fordelen ved frysetørret mad er vægten er meget lavt og man skal i de fleste tilfælde kun tilsætte vand og holdbarheden er intet problem (sommer/vinter)

Jeg har været i Aldi hvor man kan købe billige supper(små poser til 4.95) og de har 4 forskellige smagsvarianter,jeg har kun 3 da den klare suppe ikke lige er mig. Hver pose indeholder 3 potioner og hvis det er som det plejer små potioner er der sikkert nok til 1 træt havkajakroer der kommer i land fra en lang tur på vandet.
Lidl byder på et større sortiment af frysetørret mad,og kan sikkert dække de fleste behov for turmad,pasta og ris er grund indholdet og varianterne går lige fra kylling til tørret svampe. Poserne svare til 2 potioner og med lidt held dækker det lige et måltid. Prisen svinger fra 10-15 kr pr pose hvilket stadig er billigt.
Muesli+ er en lille hurtig energibar med nødder frugt og chokolade,og kan ligge i dagslugen hvis man trænger til lidt hurtig energi på turen. 10 kr for 6 stk i Rema 1000. Det er et alternativ til banan eller anden frugt og en god måde at få hurtig energi på.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Kender ikke lige müslibarene, men håber at det er nogle med mere groft end poppede ris, som nogle mærker desværre består af :\

Aksel Steen Christensen sagde ...

De er faktisk ganske gode....vi bruger dem tit når vi er ude på tur geocaching/kajak