tirsdag den 19. april 2011

Så kom den,min nye Seabird Expedition...

Kl 10.24 ringede min mobil,det var vognmanden som havde en "båd" til mig, nu var det slet ikke nemt at være på arbejde, for "tøsen" ligger jo hjemme og venter.
Tiden sneglede sig afsted,der kom oveni lidt overarbejde, det var slet ikke til at bære.ALDRIG har jeg cyklet så hurtig gennem byen for at komme hjem..!!
 Her var hun så,pakket ind i blå bobleplast og masser af tape...men nu skulle hun altså ud.
 AAhhhh...der var hun, hvid og fin.
Sikke former, det er noget andet end min "gamle" Prijon,glasfiber er nu noget helt andet, det virker mere kajak agtig.
 Det er nu en flot form,jeg er sikker på der er plads til nok til knægten og mit grej når vi skal på tur.
 Formen er meget anderledes en den "gamle" Kodiak,der ser mere slank og hurtig ud, glæder mig til at få hende på vandet og mærke en "rigtig" kajak under mig.
 Fik lige en neoprendække med når jeg nu var igang, for jeg skal jo helst være den eneste der kommer ned i "hullet" ;-)
 Bagluge er dejlig stor og den kan på ingen måde sammenlignes med hullet i den gamle Prijon. Desværre skal den grundig støvsuges og tørres af inden jeg smider grej i kajakken, den er fyldt med "lim" rester og flamingo stykker.
 Uhmmm.... Kajakken "sidder" bare godt på en og virker på mange måder mere rigtig,måske er det bare glæden ved at have fået en ny kajak,men det føles ihvertfald mere rigtig end i den gamle.
 Ror pedalerne er på ingen måde justeret til mig men der er masser af plads til mine lange ben og store fødder.
Systemet til at betjene roret er lidt anderledes end hvad jeg van til fra Kodiak'en, men mon ikke det er ok?
 Sædet er lidt anderledes i den nye 2011 model,der er et skum underlag,lårstøtterne er justebare og der er kommet en dagsluge mere foran som giver plads til mobil,gps eller hvad man lige vil have ved hånden.
 Man kan tydeligt fornemme den ikke "kun" er lavet af glasfiber,kevlar og kulfiber er også en del af glasfiber modellen og om det kun er i 2011 det indgår vides ikke..??
Men igen er den meget støvet og beskidt, men et eller andet sted skal de jo spare for at holde prisen nede og det kan ses enkelte steder.
 "Hullet" som har et lidt andet design på 2011 modellen men mon ikke de har tænkt lidt da de ændrede de ting..?? Personlig syntes jeg nu bedre om hulet i den gamle model,men man kan jo ikke få det hele.
Jo den er god nok, den er med ror så lidt er som det plejer,der var nemlig også ror på den gamle kajak.

Sådan i det store hele er jeg meget glad for den nye SB og glæder mig til det bliver påske så jeg kan komme på vandet for at se om den kan indfri mine forventninger.

Kajakken står mig i 11.170 kr leveret på min adresse(fra sjælland) og det er jo billigt,prisen for fragt var 650 kr, kvaliteten af kajakken er ikke i top,men heller ikke dårlig, slet ikk,for hvis man ser på hvad man man egentlig får for pengene så er det MEGET kajak og til en helt okay finish. Jeg har set bedre kajakker og sørme også dårligere,tror godt man kan sige den er GODKENDT til prisen.
Nu venter vandet og den første jomfru tur på vandet for at se om tøsen kan indfri mine forventninger.

1 kommentar:

Peter Kjeldsen sagde ...

Tillykke med hende aksel. Hun er sgu fin . Er sikker på du Blir mega glad for hende.